Blog

Blog

blog

Evde nişan Blog

Blog evde nişan organizasyonu yazılarımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Beylikdüzü nişan organizasyonu

İstanbul Beylikdüzü nişan organizasyonu. Hazeran modellerimizden olan Nişan masası modelimiz. Mine hanım için kurulumunu gerçekleştirdik. Böyle özel ve müstesna bir günde bizimle çalıştıkları için Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile kendilerine bir ömür boyu mutluluklar dileriz. Her şeyden önce Aynı şekilde Beylikdüzünde ikametgah edip nişan organizasyonu yapmayı planlayan siz değerli müşterilerimiz için. Birbirinden şık modellerimiz ile sizlere hizmet veriyoruz. Siz de nişan masası organizasyonu istiyorsanız 0544 328 09 42 numaralı telefonumuzdan bizleri arayabilirsiniz. Aynı şekilde Daha fazla bilgi için Blog yazılarımızı takip edebilirsiniz.

Blog

Bayrampaşa nişan masası kiralama

Bayrampaşa ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde Semiha Hanım için kurmuş olduğumuz, Hazeran model nişan masası. Kendilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Aynı şekilde Siz de Bayrampaşa’da ikametgah ediyorsanız Hatıra organizasyon kuruluşu olan evde nişan organizasyonu olarak. En şık ve göz alıcı modellerimiz ile sizlerle birlikteyiz. Nişan organizasyonu ve nişan masası modelleri için 0544 328 09 42 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz. 

Bayrampaşa nişan masası kiralama

Başakşehir nişan organizasyonu

İstanbul Başakşehir nişan organizasyonu Aygüller Restaurant’ta Zehra Nur Hanım için kurmuş olduğumuz farbella perde model nişan masası kendilerine hayırlı olmasını diliyoruz. Bu arada Başakşehir ilçesinde nişan organizasyonu yapmak isteyen siz değerli müşterilerimiz için. Birbirinden şık modellerimiz ile nişan masası kiralama hizmeti sunuyoruz. Sizler de nişan masası kiralama hizmetinden faydalanmak istiyorsanız 0544 328 09 42 numaralı telefonumuzdan bizleri arayabilirsiniz. 

Blog

Gaziosmanpaşa nişan masası kiralama

İstanbul Gaziosmanpaşa’da Gözde Hanım için farabella perde modelimizi kurduk. Gözde Hanım’a kuracağı yuvasında mutluluklar dileriz. İstanbul’da nişan organizasyonu yapmak isteyen siz değerli müşterilerimiz için İstanbul’un tüm ilçelerinde hizmet vermekteyiz. Her şeyden önce Söz veya nişan tarihiniz belirlediğiniz takdirde o gün müsait olan modelleri sizlere atıyoruz. Örneğin WhatsApp’tan bize nişan tarihinizi yazarsanız müsait olan modelleri size göndeririz. İçinden Seçtiğiniz herhangi bir modeli sizin için rezerve edebiliriz. 

Blog

Gaziosmanpaşa nişan organizasyonu

İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesi Merkez Mahallesi’nde İrem hanım için Orkide çiçekli piramit model nişan masası kiralama hizmeti sunduk. Her şeyden önce Çıktıkları bu yolda kendilerine mutluluklar dileriz. Aynı şekilde Sizler de piramit model nişan masası kiralama hizmetimizden faydalanmak isterseniz 0544 328 09 42 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz. 

gaziosmanpaşa nişan organizasyonu

Üsküdar nişan masası kiralama

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde Zeynep Hanım için nişan masası kiralama hizmeti sunduk. Zeynep hanıma mutluluklar dileriz. Sizler de nişan masası kiralama hizmeti içerisinde neler var diye merak ediyorsanız? Kısaca şu şekilde sıralayabiliriz.

  • Arka fon perde
  • İsimlerin baş harfi
  • Yan 2 sütün
  • Sütün üzerinde mumluk
  • Yan iki pileksi sütün 
  • Sütün üzerinde maket pasta ve yüzük tepsisi
  • Gelin ve damat için 2 adet puf
  • Orta sehpa
  • Sehpa üzerinde damat kahve fincan seti. 

Kısaca bu şekilde özetleyebiliriz. Örneğin siz de bir modelimizi Beğendiyseniz bizlere 0544 328 09 42 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirsiniz. 

Üsküdar nişan masası

Bakırköy nişan masası

Bakırköy ilçesinde bulunan Dilek Pastanesi.  Aslı hanım için gümüş renk bahar dalı piramit nişan masası kurulumunu gerçekleştirdik. Gümüş rengin olabildiğince ön plana çıktı modelimizde Dilek Pastanesi’nin de şık dekoru ile daha da güzel bir hale büründü. Öncelikle Aslı Hanım’a ömür boyu mutluluklar dileriz. Gümüş renk Sevenler İçin bahar dalı Gümüş piramit modelimizi öneriyoruz. Gümüş renk piramit model isteyen siz değerli müşterilerimiz için 0544 328 09 42 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz.

Bakırköy nişan masası

Kadıköy nişan konsepti

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde Seda Hanım için hazeran Model nişan konseptini kurulumunu gerçekleştirdik. Her şeyden önce böyle özel bir günde bizimle çalıştıkları için Seda Hanım’a teşekkür ediyoruz. Seda Hanım ve Seçkin Bey’e bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Sizler de kaliteli organizasyon hizmeti almak istiyorsanız 0544 328 09 42 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşabilirsiniz. 

Gaziosmanpaşa nişan masası kiralama

İstanbul’un Güzide ilçelerinden Gaziosmanpaşa’da Devrim Hanım ve Gurur Bey için, Beyaz farbella nişan konsepti kiralama hizmeti sunduk. Bu vesile ile genç çiftimize Ömür boyu mutluluklar dileriz. Böyle özel müstesna bir günde bizimle çalıştıkları için kendilerine Ayrıca çok teşekkür ediyoruz. Sizler de İstanbul içerisinde yapmak istediğiniz söz organizasyonu ya da nişan organizasyonu için 0544 328 09 42 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Gaziosmanpaşa nişan masası kiralama

Kağıthane söz masası kiralama

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde Bahar Hanım ve Mithat Bey için söz masası kiralama hizmeti sunduk. Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar dileriz. Sizler de söz organizasyonu ya da nişan organizasyonu için 0544 328 09 42 numaralı telefondan gerekli bilgileri alabilirsiniz. Ancak öte yandan belirtmek isteriz ki Zaman zaman yoğun olan dönemlere denk gelmemek adına, organizasyon tarihiniz netleşince erken rezervasyon avantajlarından faydalanmanızı tavsiye ederiz.

Kağıthane söz masası kiralama

Bayrampaşa nişan organizasyonu

İstanbul Bayrampaşa ilçesinin Kocatepe Mahallesi’nde Deniz Bey ile Doğa Hanım’ın Nişan organizasyonunu gerçekleştirdik. En çok beğenilen modellerimizden olan hazeran model kurulumunu yaptık. Kendilerine mutluluklar dileriz. Siz de İstanbul’da ikametgah ediyorsanız 0544 328 09 42 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bayrampaşa nişan organizasyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mesaj yazabilirsiniz
Merhaba