Evde nişan masası kiralama

Evde nişan masası kiralama

Evde nişan masası kiralama hizmetine İstanbul genelinde devam ediyoruz. Evlilik yolunda ilk adım olan söz ve nişan organizasyonu için size bir telefon kadar yakınız. En uygun Söz masası Kiralama fiyatları ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Bir birinden şık modellerimizi her geçen gün yenileyerek size farklı konseptler sunuyoruz.

Evde nişan masası kiralama

 

Söz masası Kiralama fiyatları İstanbul

Evlilik yolunun ilk adımı olan söz organizasyonu elbette çok gergin bir o kadarda heyecan vericidir. İki Ailenin bir birini tanıma süreci olması sebebi ile gergin bir ortam oluşmakta. Böyle bir ortamda birde organizasyon gerginliği yaşamamak için işine hakim firmalar ile çalışmak en doğru karar olacaktır.  Sonuç olarak özetlemek gerekirse işinizi tesadüflere bırakmayın.

Evde nişan masası kiralama

Evde söz konsepti Fiyatları

Ev ortamında yapılacak  organizasyon için. Öncelikle  alanın biraz geniş olması fotoğraf çekimleri için çok daha güzel olur. Ev ortamları İstanbul özelinde bir çok alan küçük olması sebebi ile biraz zorluk yaşansada. Her şeyden önce insanların ev ortamı tercih etmeleri hem rahatlık hem ekonomik oluyor. Bizde nişan organizasyonu için seçilen alan ne olursa ona göre planlama yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

nişan organizasyonu

Evde sade nişan masası

Nişan organizasyonu  evde yapmayı planlayanlar  birincisi çok şık masa tercih edebilecekleri gibi, Evde sade nişan masası’da tercih edebilirler. İstek ve talepleri kendi bütçeleri ile alakalıdır. Her şeyden önce kendinizi sıkıntıya sokmadan bu organizasyonları yapmanız daha iyi olacaktır. Sade nişan masası süsleme  için fikir alışverişinde bulunabiliriz. Sade ve şık nişan masası için 0544 328 0942  numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz.

Söz nişan masası

Söz nişan organizasyon

Nişan organizasyonu öncesi söz merasimi sırasında en çok merak edilen konuların başında o gün damat için kahve sunumu yapılacak mı? Her şeyden önce kız isteme durumunda kahveler içilmiş ise o saatten sonra istediğiniz gibi davranabilirsiniz. Örneğin kahve ikram etmek hem şık bir davranış olur, hem kırk yıl hatırı kalır sözüne atıfta bulunulmuş olur. Sonuç olarak özetlemek gerekirse kahve ikramında bulunmak güzel bir davranış olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mesaj yazabilirsiniz
Merhaba