Neler Yapıyoruz

Neler Yapıyoruz

Neler Yapıyoruz

Evde nişan organizasyonu

Neler yapıyoruz? Bu soruya şu şekilde cevap vererek başlayalım. İstanbul genelinde söz ve nişan organizasyonu yapıyoruz. Yani diğer bir deyişle söz masası nişan masası konsepti kiralama hizmeti veriyoruz. Bununla birlikte yapmış olduğumuz birçok organizasyon hizmeti var. Örnek vermek gerekirse kına tahtı kiralama sünnet tahtı kiralama düğün organizasyonu ve ikram arabaları gibi birçok seçenek ile siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaya devam ediyoruz. 

Neler Yapıyoruz

Nişan organizasyonu

İstanbul’un 39 ilçesinde evde söz ve nişan organizasyonu yapan firmamız. Aynı şekilde diğer organizasyon hizmetleri ile birlikte birçok organizasyonu sunmaktadır. Örneğin yapmak istediğiniz evde söz organizasyonu ise 0544 328 09 42 numaralı telefonunuzdan detaylı bilgi alabilirsiniz. Ancak Diğer taraftan daha geniş kapsamlı bir organizasyon yapmak istiyorsanız da yukarıda belirtmiş olduğumuz numaradan detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Söz organizasyonu

Firmamız Uzun yıllardan bu yana organizasyon sektöründe bulunması sebebiyle. İstanbul’un gerek Anadolu Yakası olsun gerekse Avrupa Yakası’nda farklı ilçelerinde depoları bulunmaktadır. Bu sayede her iki yakada da organizasyon hizmeti vermekteyiz. Örneğin Anadolu Yakası’nda Kurtköy’den Avrupa Yakası’nda Büyükçekmece’ye kadar 39 ilçede söz ve nişan organizasyonu hizmeti veriyoruz.

Neler Yapıyoruz?

  • Söz organizasyonu
  • Nişan masası kiralama hizmeti
  • Söz ve nişan organizasyonları
  • Kına tahtı kiralama hizmeti
  • Sünnet tahtı kiralama
  • Sünnet düğünü organizasyonları
  • Ses sistemi kiralama
  • Kokteyl masası kiralama hizmeti
  • Ikram arabaları kiralama
  • Pamuk şeker arabası kiralama hizmeti
  • Patlamış mısır arabası kiralama
  • Osmanlı macunu
  • Çikolata şelalesi
  • Osmanlı şerbeti kiralama
  • Salep kiralama hizmeti
  • Mobil lokma arabası

Bu ve buna benzer birçok organizasyon hizmeti ile siz değerli müşterilerimize İstanbul genelinde organizasyon hizmeti veriyoruz.

Bayrampaşa Evde nişan organizasyonu

İstanbul’un birçok ilçesinde olduğu gibi Bayrampaşa’da da evde nişan organizasyonu yapan firmalar arasında Lider olmayı sürdürüyoruz. Her şeyden önemlisi Kaliteyi uygun fiyata yakalama fırsatını kaçırmayın. Aynı şekilde zamanında Hızlı temiz bir kurulum istiyorsanız bu zamana kadar kanıtlanmış birçok organizasyon hizmetimiz var. Kuşkusuz ki herkes gibi Sizler de kaliteli uygun fiyata nişan konsepti kiralamak istersiniz. İşte Tam da bu nedenle 0544 328 09 42 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz.

Neler yapıyoruz? Sultangazi nişan konsepti

En çok hizmet Verdiğimiz ilçeler den bir tanesi de Sultangazi nişan organizasyonu. Örneğin bu zamana kadar yüzlerce organizasyon hizmeti verdik Sultangazi  ilçesinde. Aynı şekilde diğer organizasyon hizmetlerimizi de en çok talep eden ilçelerimiz arasındadır. Sizler de bu ilçemizde ikamet ediyor ve söz veyahut nişan organizasyonu yapmak gibi bir planınız var ise. Bizleri arayabilirsiniz. Sultangazi nişan organizasyonu için size bir telefon kadar yakınız.

Neler Yapıyoruz

Arnavutköy Hazeran konsepti 

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde Duygu Hanım’ın isteği üzerine nişan konsepti kurulumunu gerçekleştirdik. Daha önce Bağcılar ilçesinde Gizem hanım  ablası için kına tahtı kiralama hizmeti vermiştik. Ve sonrasında Gizem hanım için nişan konsepti kiralama hizmeti vermiştik. Yapılan organizasyonlardan memnun kalmasından dolayı Duygu Hanıma telefon numaramızı vermesi sebebiyle. İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde Duygu Hanım için nişan konsepti kiralama hizmeti de vermiş olduk. Kendilerinin ilgi alaka ve Güler yüzlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Duygu Hanım ve Eren Bey’e ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Sizler de İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde oturuyor ve nişan konsepti kiralamak istiyorsanız? Arnavutköy nişan konsepti için 0544 328 09 42 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz. 

 Nişan organizasyon fikirleri

Öncelikle şunu belirtmek isteriz. Evde Kendin nişan masası hazırlama  işi biraz daha maliyetli olmakta. Elbette bunun başlıca sebepleri bir çok ürünü bir defa kullanıp sonra bir kenarda yıllarca durmasıdır. Örnek vermek gerekirse, Söz ve nişan tepsisi bir defalık olup daha sonrası kaldırılıp bir köşede atıl kalması. Bunun yerine Evde nişan organizasyonu Fiyatları İstanbul için bizden fiyat alabilirsiniz. Detaylar için 0544 328 0942

nişan organizasyonu kiralama

Esenler nişan organizasyonu

İstanbul’un Esenler ilçesi Nene Hatun Mahallesi’nde, Aslıhan Hanım için XXL modern nişan konsepti kurulumunu gerçekleştirdik. Bu vesile ile Aslıhan Hanım ve Melih Bey’e yaptıkları bu yolda ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Her şeyden önemlisi Sizler de söz ve nişan organizasyonu yapmak istiyorsanız bizleri arayabilirsiniz. Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki Kaliteyi uygun fiyata bulabileceğiniz tek adrestesiniz. Tüm bu konular için 0544 328 09 42 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mesaj yazabilirsiniz
Merhaba